Børnehuset Tangsmose
 

 

Forældresamarbejde i børnehuset Tangsmose

Vi lægger stor vægt på et åbent og tillidsfuldt forældresamarbejde, med vægt på dialog. Vi arbejder stærkt på at skabe et miljø hvor forældrene trives og hvor der er gensidig respekt og åbenhed omkring børnenes trivsel og udvikling, samt omkring de forhold der påvirker dem i hverdagen.

 

Der er altid mulighed for en kort snak når I kommer for at aflevere eller hente jeres barn her i børnehuset. Har I brug for at snakke med jeres kontaktpædagog omkring nogle ting hos jeres barn, er I altid velkommen til at aftale en tid hvor der er afsat et tidspunkt, så I i fred og ro kan snakke om dette.  Ligeledes vil kontaktpædagogen bede jer om en samtale hvis hun oplever noget, som hun mener, skal have drøftet.

 

En gang om året vil I få tilbudt en samtale omkring jeres barns trivsel og udvikling.

 

Som forældre til et barn i børnehuset Tangsmose er i altid velkomne til at komme og spørge ind til de ting I oplever og undre jer over. Vi vil meget gerne i dialog med forældre omkring den måde vores børnehus fungere, og måske oplever I nogle situationer I undre jer over, og disse vil vi gerne uddybe over for jer.

 

Døren til kontoret kontoret står altid åben.